nyårsvovve

gud vad skönt det ska bli att jobba imorgon, är verkligen less på att vara hemma. blev så lång ledighet nu då förra veckan var kort och eftersom jag är ledig på måndagar nu.

i torsdags efter jobbet så plockade jag upp andersson och vi drog till stan, där blev det shopping och så käkade vi där, senare på kvällen så for vi på bio och såg passengers. fredagen spenderades också med andersson, vi såg skräckfilm och chillade och sen på natten åkte vi bil en sväng med mippagirl. i lördags tänkte jag inte festa men det blev så ändå, kände verkligen inte för att kolla film ännu en kväll. så det blev lite impulsfest då jag ändå hade kvar alkohol sen nyår. jag for till manny och hade en riktigt trevlig kväll faktiskt och sen utgång på olles! igår var jag bakis i stort sett hela dagen men senare på kvällen då jag vaknade till liv så kom andersson över. vi kollade skräckisar igår igen.
idag har jag varit mer produktiv. har tvättat flera maskiner med tvätt, bäddat rent, skrubbat badkaret, städat och storhandlat. så himla skönt att vara ledig en vardag så det blir att ta tag i allt sånt där, det skulle jag aldrig ägna en helg åt. nu ligger jag i badet och sen ska jag kolla film. lär bli sjukt svårt att somna inatt då jag sjävklart har hunnit vända på dygnet.