du gör mig vild och exalterad
hallå, nu var det ett tag sen jag orkade skriva. men idag är jag ledig och då har jag tid att blogga lite.
 
det som hänt sen jag sist skrev är att jag ramlat och då skadade jag min fot... jag är ju världens klantigaste människa så i onsdags efter jobbet halkade jag på en blöt fläck i lägenheten och flög och vred om foten. det gjorde så fruktansvärt ont. mamma och pappa kom hit och lindade om den och gav mig värktabletter, sen låg jag ner resten av dagen. jag for till jobbet på torsdagen och då haltade jag som fan och hade ont. jag var dock varken svullen eller blå. i fredags var foten så mycket bättre, då haltade jag knappt alls! så skönt att det gick över så fort. det är samma fot som jag tidigare har stukat rejält så den är lite känslig sen dess.

på fredagkvällen så var jag med andersson. vi såg bästa teen wolf i flera timmar, sen kom maria också förbi och vi spelade plump. i lördags så blev det impulsfest. for till ante och drack med han och anton, maria var också med men nykter. sen for jag förbi en annan fest också och gick ut med dom på olles. hade en jättetrevlig kväll faktiskt :) fick skjuts hem av elvis och mikael efter krogen. igår var jag typ inte bakis, bara lite huvudvärk! jag var med andersson då också, vi såg teen wolf och en film som hette pet. den var som ändå bra men väldigt konstig haha, den hade typ världens twist.

idag vet jag inte alls vad jag ska göra förutom att laga storkok av korvstroganoff så jag har matlådor till jobbet. jävlar vad roligt! förhoppningvis hittar jag väl på något mer också. kanske far till stan i brist på annat.

bjuder på en bild som pappa tog då jag langat upp min badagerade fot på bordet!