life update

att blogga en gång i veckan nu för tiden verkar få duga för tillfället. men det händer inget nytt i mitt liv ändå.

det mest roliga som har hänt på sistone är väl att hm home och divided har kommit till pite, var där i fredags med maria och shoppade! i lördags blev det fest hos mippa med hon, emmot, jacobsson, frida och jenny och sen utgång på olles :) hade en riktigt trevlig kväll men det fick jag sota för i söndags.

i veckan har jag typ inte gjort annat än att jobba och internetshoppat hehe. har även planerat in mina fem kvarstående semesterdagar nu i december och den första dagen är redan nu på måndag, skönt med lite längre helg! tog några random dagar samt någon mellandag.

nu hoppas jag att torsdag och fredag går fort för på lördag ska jag tatuera mig och jag är så exalterad :)))) det var längesen sist så jag kände att det fan var dags nu. har velat länge men har inte tagit tag i det tidigare. dock då jag tänkt på det så hade jag inte tänkt göra en text som jag typ alltid gör men nu blir det så ändå för jag ääälskar skiten, nästa tatuering får bli något annat än en text. kanske.

har typ inga bilder från sistone ens, glömmer bort att fota. så jag bjuder på en bild på dagens glamourösa middag! äggmackor, som laban var väldigt sugen på.

vardag | | Kommentera |
Upp