vad sällan jag fotar annat än mat

fredag, lördag, söndag och måndag. 

jag var på planeringsdag i fredags hela dagen med jobbet, vi var på storstrand, därav den goda maten, frukosten och lunchen var riktigt god faktiskt! var helt slut i skallen efter det men jag plockade upp andersson då vi var klara och gjorde lite ärenden och sen på kvällen så såg vi harry potter. blev dock en tidig kväll, jag somnade redan klockan 22. 

lördagen spenderades i ume med linn och maria. vi shoppade, käkade och var på ikea. en riktigt trevlig dag och jag är väldigt nöjd med mina inköp :) sen på kvällen så kom killen, vi chillade mest. 

igår drog jag till lule eftersom att karln bor där. vi lunchade på mat och prat, mycket smarrigt var det! efter det tog vi det bara lugnt och sen på kvällen så drog vi och käkade en sen middag. kvällen avslutades med film och mys. 

det var riktigt tungt att kliva upp imorse, ville bara ligga kvar i sängen... men klockan 6 så började jag köra mot pite. får väl se hur den här dagen går, lär vara gode trött. sitter på jobbet nu och har fikarast, hoppas att dagen går fort men måndagar brukar fan göra det, det är tisdag som är den värsta dagen. jag ska och handla efter jobbet och sen laga matlådor, efter det så blir det jävlat sängläge, har massor att kolla ikapp på youtube. 

(null)


vardag | |
Upp